Man blir förbannad att detta kan ha skett...

Väktes av en keliig sak som tydligen bara ville en sak - Få ut mig!
Huvva så kallt... Kanske man ska börja klä sig mer... Sprang nästan runt kvarteret, längtade in till värmen..

Natten var lång och jobbig, då man väl låg skönt så kom man på att man skulle vända sig... Men men... Fick prata en sväng med Fredrik vilket gjorde saken lite bättre..

Måndag idag... Reklamdag... Idag skickas min beställning!
:D
Inte illa va?
Vad ska dagen bjuda på? Ingen aning... Små promenader och jah... Bokläsning?

Håller på att läsa Trasig av Shy Keenan.

Baksidan:
"Under hela sin barndom blev Shy Keenen systematisk våldtagen av sin styvfar. Hennes mor misshandlade henne så svårt att hon hade både nedsatt hörsel och syn den dag hon började skolan. Vid 10 års ålder var hon nära att dödas av en grupp pedofiler som hon blivit såld till.
I vuxen ålder bestämmde sig Shy för att berätta sanningen och få de skyldiga ställda inför rätta. Efter en utdragen process dömdes både syvfadern och några av hans medhjälpare till långa fängelsestraff - inte bara för vad de gjort mot Shy utan för flera fruktansvärda brott även mot andra barn.
På ett rakt och självutlämnande sätt berättar Shy Keenan om sina fruktansvärda upplevelser. Men hon uppvisar även en inneboende styrka och förmåga att trots allt överleva och vända smärta till något positivt som kan hjälpa andra i liknande situation."

Denna bok hittade jag på GeKås... Började läsa lite smått i lördags har kommit mig en bit...
De är en bok som man inte vill lägga ner då man väl har börjat läsa... Man kan inte fatta hur hennes egna mor kan hata henne så mycket. Hur sociala kan se mellan fingrarna, att de inte lyser nån varningslampa...
Hennes mor och styvfar övertalade världen att hon var ett barn med "särskillda behov" och att hon var mycket jobbig att hantera. Även om de var över trettio år sen så borde juh nån ha upptäckt att de är ganska konstigt att ett barn har sexuellt överförda sjukdomar, eller att hon hela tiden var blå slagen...
Nog för att mamman bytte alltid läkare eller liknande då frågorna blev för många...
Man blir förbannad att detta kan ha skett...
Illla att de händer fortfarande... Att de kan vara så många som glider mellan fingrarna..?
Innerst inne så hoppas man att de inte är likadant i Sverige, men man vet juh efter att ha läst Såld att man inte kan blunda för de...

Tydligen så handlar Trasig om Storbritanniens mest omskriva pedofilhärva... Huvva... Nackskott till dem som inte kan låta bli barn..! Jag behöver väl inte tillägga att de är en sann historia?

Neh.. Nu ska jag gå och fylla på matskålen åt de vackra små underverken...

// Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0