Stök eller scrapbooking?

Snart är denna härliga helg över... Nu är de bara att komma på hur man ska avsluta den...
Stök eller scrapbooking?
Får se vad karln säger, jag behöver ha honom närvarande då man går igenom sakerna och håller tummarna att mycket slängs..
Hehe..
;P

Fredagen blev en pysseldag... Fick inte mindre än två besök... De första skrämde skiten ur mig!
Sitter juh med ryggen mot dörröppningen och då kom han smygande och lyckades skrämma mig rejält.... Sen då man har pussat hejdå och man HÖR honom stänga dörren tar de inte lång tid innan han lyckades totalt att skrämma vettet ur mig...
Då han väl hade gått kunde jag inte koncentrera mig... Jag satt länge och tittade bak lite nu och då tills jag bestämde mig för att gå och kolla i rummet... Han var juh inte där, men då jag satt mig kunde jag fortfarande inte koncentrera mig och så kom jag på att han kunde juh vara på toaletten eller skrubben... Jag blev inte nöjd förrän jag såg att de var tomma..!
;P
Mmm... Så är de då man får för sig saker och ting...
Senare kom en fru förbi och de blev en pysselstund... Kanske inte den mest givande, tror jag mest satt och pratade, men efter många om och men så fick jag ihop min kista! Dock satt de långt inne...


Innehållet och fler bilder hittar ni på: http://ratemma.bloggplatsen.se

Igår var vi på middag hos fam. Winter... Hon hade gjort en SUPER god kantarellsoppa som bara var perfekt liksom resten av måltiden!
;D
Gott och trevligt...

Fick köra igår... Och huvva säger jag bara... Var en sväng förbi Ersboda innan och alla dessa rondeller... De första är kul, sen blir de bara dryga... De är låååååååångt mellan gångerna jag kör i Umeå... Fredrik gillar juh att köra, jag ser de mest som ett sätt att ta sig till jobbet... Hahahahahaha... Sen körde man ny biln så man är juh inte van att he in sjätte växeln, man måste tänka lite mer..
;P
Neh... Nöjd var jag då då vi var hemma...
;D

Neh...
Nu ska man se vad man ska hitta på...

// Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0